Elmari saated

Copy
Foto: Raadio Elmar
Tiiu Sommer ja Lauri Hermann
Tiiu Sommer ja Lauri Hermann Foto: Raadio Elmar

Ärka, kaunis maa!

E-R kell 06:00-10:00
L ja P kell 07:00-10:00

Elmariga on mõnus ärgata! Argipäeviti äratavad meid Tiiu Sommer ja Lauri Hermann ning nädalavahetusel Kristiina Kraus.

Kuula saateid SIIN

 

Tambet Ind
Tambet Ind Foto: Raadio Elmar

Elmari päevapüüdja

E-R kell 10:00-14.00

Argipäevane Päevapüüdja avastab koos teiega põnevaid Eestimaa paiku ja tutvustab rekordeid. Kuulame Eestist pärit artistide võõrkeelseid laule, laseme kõlada libauudistel ja mängime soovilaule. Loomulikult leiame parimate muusikapalade vahel aega uudistele ja väikestele jutuajamistele. Saatejuht ja toimetaja on Tambet Ind.

Veiko Soom
Veiko Soom Foto: Raadio Elmar

Kahest kuueni

T-R kell 14:00-18:00

Pärastlõunasesse programmi mahuvad soovilood, «Sõnamäng», Elmar LIVE, päevaste rubriikide kordused ja muidugi palju muusikat. Saatejuht ja toimetaja on Veiko Soom.

 

Raen Väikene
Raen Väikene Foto: Raadio Elmar

Õhtusumin

E-N kell 18:00-00:00

Õhtuprogramm, kus saatejuht Raen Väikene mängib raadiokuulajatele mitmekülgset eestikeelset muusikat, vahendab põnevaid uudiseid ning fakte nii meilt kui mujalt ja kuulame ka üle lõppeval päeval eetris olnud parimaid palad."

Õhtusumin
Õhtusumin Foto: Shutterstock

See ei ole saladus

L kell 10:00-12:00

Muheda jutuga koguperesaade, milles üht-teist tuleb tuttav ette, kuid kuulete ka hulgaliselt täiesti uusi ja seniteadmata fakte külalise või temaga seotud teemavaldkonna kohta. Meeleolukad jutud, vaheldumisi Elmari parima muusikaga, on raadioajakirjana kuulajate ees kahe tunni vältel.

Priit Rand
Priit Rand Foto: Raadio Elmar

«Ö»

E-R 00:00-06:00

Mängime öösiti peamiselt muusikat ja räägime lauludest, kuid toome teieni ka huvitavat infot nii Eestist, kui ka laiast maailmast. Saatejuht on Priit Rand.

Henri Laumets ja Ele Adamson
Henri Laumets ja Ele Adamson Foto: Raadio Elmar

  

Õhus on armastust

Reede kell 18:00-22:00

Suvel 2015 proovisid meie saatejuhid Lauri ja Liana läbi raadioeetri inimesi teineteiseni viia ja see õnnestus suurepäraselt. Seepärast jätkame selle hea mõtte ja sooviga ka edaspidi. Lisaks tutvumiskuulutustele mahub saatesse veel väga palju muudki põnevat. Üksikuid südameid liidavad saatejuhid Ele Adamson ja Henri Laumets.
Saada oma tutvumiskuulutus aadressil armastus@elmar.ee. Meie stuudiotelefoni number on 7 427 927. Tutvumiskuulutusi võib kirjutada saate ajal ka raadio Elmar Facebooki messengeri keskkonda.

Kuula saateid SIIN

Saates osalemise tingimused

 

Raadio Elmar meeskond
Raadio Elmar meeskond Foto: Raadio Elmar

Elmari tantsuõhtu

Laupäev kell 17:00-00:00

«Elmari tantsuõhtu» on meie kanali üks populaarsemaid saateid. Kõige lõbusamad ja tantsulisemad laulud kõlavad meie sagedustel kõikidel laupäeva õhtutel. Pärast südaööd veidi rahuneme, kuid meeleolukas muusika jääb kuulajaid saatma kuni hommikuni.

Henri Laumets
Henri Laumets Foto: Raadio Elmar

Eesti lugude edetabel

Laupäev kell 15:00-16:00 (kordus pühapäeviti kell 17:00-18:00)

Saates «Eesti lugude edetabel» kuulete, mis on hetkel Elmari populaarseimad laulud. Edetabeli panevad kokku muusikaeksperdid ja kuulajad. 

Saatejuht on Henri Laumets.

Kuula saateid SIIN

 

Henri Laumets ja Kristiina Kraus
Henri Laumets ja Kristiina Kraus Foto: Raadio Elmar

Lotokarussell

Laupäev kell 10:00-12:00

Kaasahaarav mäng algab küsimuse teema väljaselgitamisest, selleks keerutatakse lotokarusselli. Kuulike viib meid kas persooni-, kuu teema-, imelise maa- või üllatusküsimuseni. Vastavalt küsimuse teemale hakatakse kraapima lotopileteid (Super Summ, Kullapada vms). Kui mängija ei tea õiget vastust, on tal võimalus küsida üks vihje, mille eest tuleb loobuda ka ühest piletist. Iga küsimuse õige vastuse korral kraabime otse eetris pileteid ja mängime ka võitja sooviloo. Saatejuhid on Kristiina Kraus ja Henri Laumets.

Kuula saateid SIIN

 

Foto: Shutterstock

Soovide aeg

E-R kell 18:00-19:00

L kell 14:00-15:00

Saates on kuulajate soovilood ja tervitused. Terve saate vältel on teil võimalus meie programmis kaasa lüüa helistades numbril 7 427 927 või kirjutades soovid@elmar.ee. Tervituskirju ja telefonikõnesid ootame ainult saate ajal.

Henri Laumets ja Kristiina Kraus
Henri Laumets ja Kristiina Kraus Foto: Raadio Elmar

Sõnumisoovid / Internetisoovid

Pühapäev kell 10:00-12:00

Pühapäeviti on võimalik oma tervitused teele panna kas e-maili või sms-i teel. Raadio Elmar e-maili aadress on soovid@elmar.ee. Sõnumikeskuse lühinumber on 1511(sms-i hind 1€) ning esimene sõna peab olema kindlasti "ELMAR". Sõnumeid ja e-kirju saab saata AINULT saate ajal. Tegemist on peamiselt tervituste saatega, aga mõnel kuulajal võib vedamise korral õnnestuda ka soovilaulu kuulda. Saatejuhid on Kristiina Kraus ja Henri Laumets.

Copy
Tagasi üles