Arva ära tuntud jõululaul!

Copy
Foto: Shutterstock

Jõululaule teame me kõik, aga kas tunneme laulu ära ilma sõnu kuulmata? Raadio Elmar eetrisse jõuab detsembrikuus mäng, kus lapsed ümisevad tuntud jõululaule. «Jõululaulu mäng» on osa raadio Elmar programmist «Kahest kuueni». Interaktiivne ja kaasakiskuv telefonimäng raadiokuulajatele, mängijaga otse-eetris. 

Mängu tingimused perioodil 14.12-18.12.2020.

Mäng toimub esmaspäevast reedeni kell 16.15 raadio Elmar otse-eetris. Mängime ette lapse ümisetud jõululaulu, laulusõnu lapsed ei kasuta. Raadiokuulaja helistab stuudiosse ja pakub laulu pealkirja. Kui vastus ei osutu õigeks, läheb vastamisvõimalus järgmisele mängijale.

1. KORRALDAJA

1.1. Jõululaulu mängu (edaspidi: Mäng) korraldab AS Postimees Grupp, registreeritud asukoht Harju maakond, Tallinn, Tartu mnt 80, 10112, registrikood 10184643, e-post elmar@elmar.ee, telefon 7 427 520 (edaspidi: Korraldaja).

2. MÄNG JA MÄNGUS OSALEMISE REEGLID

2.1. Mäng toimub ajavahemikul 14.12-18.12.2020.

2.2. Mängu kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga ja osaleda võivad kõik täiskasvanud raadio Elmar kuulajad, välja arvatud AS Postimees Grupi kontserni töötajad.

2.3. Mängus osaleja kinnitab Korraldajale enda kohta esitatud andmete õigsust, tema vastavust Mängu reeglitele, nendega nõustumist ning soovi Mängus osaleda.

2.4. Mängus osalemiseks tuleb helistada raadio Elmar otse-eetrisse ja pakkuda mängu raames ette mängitud laulu pealkiri. Kui vastus ei osutu õigeks, läheb vastamisvõimalus järgmisele mängijale.

2.5. Kõikides raadio Elmar Mängudes kehtib kuupiirang st.ühe kuu jooksul võib võita ühe Mängu auhinna. 

3. AUHIND JA AUHINNA JAGAMISE REEGLID

3.1. Mängu auhinna on välja pannud VANA BASKINI TEATER OÜ. Auhinnaks on 2-ne kutse etendusele «Professor sai värske õhu mürgituse» vabalt valitud kuupäevale.

3.2. Mäng on otse-eetris esmaspäevast reedeni kell 16.15.

3.3. Võitjaga võetakse personaalselt ühendust seitsme tööpäeva jooksul alates punktis 3.2 toodud loosimise toimumise kuupäevast ja lepitakse kokku võidu kättesaamine.

3.4. Kui Mängus osaleja eirab Mängu tingimusi või esitab Korraldajale enda kohta valesid või ebatäpseid andmeid, samuti muude ebaõnnestumiste korral (Korraldajal ei õnnestu nädala jooksul auhinna võitjaga kontakti saada e-posti või telefoni teel, või kui võitja pole auhinda vastu võtnud hiljemalt nelja nädala jooksul alates võidu kuupäevast), mis ei ole tingitud Korraldaja süüst, ei vastuta Korraldaja Mängus osaleja auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

3.5. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi võitjale ei kompenseerita. Võitu ei asendata ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas.

3.6. Raadio Elmar toimetab auhinnad võitjale Smartposti pakiautomaati. Smartpostist tagasi raadiosse Elmar (Ülikooli 2a, Tartu) jõudnud auhindu hoiustatakse neli nädalat alates võidu kuupäevast. 

4. MUUD TINGIMUSED

4.1. Osaleja annab Mängus osalemiseks oma isikuandmete edastamisega Korraldajale nõusoleku töödelda oma isikuandmeid vastavalt Eesti Meedia isikuandmete töötlemise üldpõhimõtetele. Korraldaja töötleb osaleja isikuandmeid üksnes võitja väljaselgitamiseks ning Mängu auhinna kohale toimetamiseks.

4.2. Korraldaja kasutab Osaleja isikuandmeid üksnes Mänguga seotud eesmärkidel (s.o. loosimise korraldamiseks, võitja välja kuulutamiseks ning Mänguga seotud informatsiooni edastamiseks).

4.3. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Mäng ja jätta auhind välja loosimata ja võitjale üle andmata, teavitades sellest Mängus osalejaid koheselt Mängu veebilehe vahendusel.

4.4. Kõik Mängust tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele.

4.5. Kõik pretensioonid seoses Mängu korraldamisega tuleb saata kirjalikult märkega «Jõululaulu mäng» hiljemalt nädal pärast Mängu toimumist käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. AS Postimees Grupp lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul alates pretensiooni laekumisest. 

Copy
Tagasi üles