Elmar LIVE: Elina Born räägib oma uue singli saamisloost

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elina Born esitas 16. veebruaril Eesti Laulu finaalkontserdil oma uut singlit «Tagasi me», raadio Elmar uuris, kuidas lugu sündis ja millest see täpsemalt räägib.

Elina Born tegi paari viimase aasta jooksul peamiselt ingliskeelset muusikat, nüüd otsustas lauljatar pühendada aega eestikeelse muusika loomisele. Uus lugu «Tagasi me» sündis 2018 aasta suvel laulukirjutajate laagris koos Soome produtsendi Niko Lithi ja eesti muusiku Tom-Ulaf Urbi alias Reketiga.
Born rääkis, et «Tagasi me» tekst räägib suhetest: «Soovime tagasi minna sinna, kus olime suhte alguses, kuna võib-olla mõnikord kaob aja jooksul suhte mõte ära, et miks üldse kunagi alguses kokku mindi.»

Born täpsustas, et soovib ka edaspidi luua muusikat koos teiste teiste artistitega. «Mida rohkem ma erinevate inimestega koostööd teen, seda huvitavam ja erilisem tuleb kogu materjal,» lisas laulja.

Vaata uuest singlist Elmar LIVE-stuudio versiooni!

Copy
Tagasi üles