Elmar LIVE: Noored muusikud esitasid loo «Shallow» omas võtmes

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja Siret Tuula ja kitarrist Kauro Tafitšuk laulsid Elmar LIVE stuudios loo «Shallow», mis sai laiemale avalikkusele tuntuks filmist «Täht on sündinud» Lady Gaga ja Bradley Cooperi esituses.

Siret Tuula oli viimati avalikkuse ees konkursil «Eesti Laul 2019», kus esines esimeses poolfinaalis taustalauljana Marko Kaare meeskonnas. 

Tuula töötas 2018. aasta lõpuni sotsiaalministeeriumis, kus tegi IT projektijuhi tööd. Nüüd on laulja täielikult pühendunud aga jazzmuusikale ning annab tänavu aasta lõpus välja oma esimese täispika albumi. Uuel helikandjal on nii muusika kui sõnad laulja enda loodud. 

Lisaks sellele harrastab Tuula aastaringset ujumist, mis tema sõnul mõjub tervisele äärmiselt toniseerivalt. «Külmašoki saab ära hoida vaimse ettevalmistusega,» rääkis laulja külmas vees ujumisest. Tuula osales hiljuti ka väljakutses, kus ujus aastaringselt iga päev looduslikes veesilmades. «Olen talisuplusega kokku puutunud viimased kaheksa talve,» rääkis ta.

Tuula esitas raadio Elmar elava muusika stuudios loo «Shallow» koos kitarrist Kauro Tafitšukiga.

Kuula Siret Tuula intervjuud SIIT:

Copy
Tagasi üles