Supermodell Alexandra Elizabeth Ljadov ehk Majorlilkween andis välja debüütsingli

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cheril Sanchez

Modellinduses karastunud nooruke eestlanna Alexandra Elizabeth Ljadov, nüüdsest tuntud ka hip-hop artistina Majorlilkween avaldas oma esimese singli. 

Majorlilkweeni debüütsingel kannab pealkirja «Bound». Loo muusika ja sõnade autoriks on Alexandra ise. 

Vaid aasta tagasi ei osanud neiu veel muusikukarjäärist undki näha: «Mu tee muusika juurde sai alguse sõpradega naljatades inglise keeles freestyle’imisest. Pool aastat hiljem justkui kargasid mul erinevad mõtted räpina peas, kuni otsustasin need igaks juhuks üles kirjutada. Siis tuli idee, et teeks need salmid ka päriselt looks ning tänaseks on sellest kujunenud sõltuvus, sest enese emotsioonide ja mõtete kirja panemine on minu jaoks kui teraapia. Kui on hea tuju, siis tuleb lõbus räpp, kui on paha tuju, siis agressiivne või kurb.»

Uue loo mõte on Alexandra sõnutsi see, et inimene kuulub ainult iseendale. Pole vaja teha asju nii nagu teised tahavad või arvavad, et hea on. Enda elust tuleb välja lõigata negatiivsed mõjud ning oma väärtust peab teadma. Päeva lõpuks tuleb olla õnnelik!

Ka debüütsingli muusikavideo on Alexandra lavastatud: «Tahtsin, et videos oleks esindatud kõikides vanustes naised, sest ühiskonnas on arusaam, et teatud vanusest on naised liiga vanad, et elu täiel rinnal nautida.»

Video on filmitud kahe päeva vältel New Yorgis, nii stuudios kui ka linnast väljas vabas looduses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles