Noor laulja Triin Niitoja: rännake ja avastage maailma!

Raadio Elmar
Copy
Laulja Triin Niitoja ja viiuldaja Sandra Hiie raadio Elmar stuudios
Laulja Triin Niitoja ja viiuldaja Sandra Hiie raadio Elmar stuudios Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

Triin Niitoja käis raadio Elmar LIVE stuudios koos viiuldaja Sandra Hiie ja laulja Jaanus Saagoga. Noored rääkisid reisimisest, uuest singlist ja eesolevatest projektidest. 

Triin Niitoja rääkis raadio Elmar hommikuprogrammile, et viibis ligikaudu kolm aastat avalikkuse eest eemal, sest tegi loometööd välismaal. «Ühel päeval tuli kõne, et kas soovite tulla muusikat kirjutama Ameerikasse. Pakkisime kohvrid ja käisime kolm aastat Jaanusega teisel pool lompi muusikat loomas,» rääkis noor laulja.

Koos Niitojaga olid Elmar LIVE stuudios viiuldaja Sandra Hiie ja laulja Jaanus Saago. Hiie on varasemalt kaasa teinud keelpillitrios La Phoenix. Saago on Niitoja pikaaegne kaaslane nii muusikukarjääris kui eraelus.

Sandra Hiie, Triin Niitoja ja Jaanus Saago
Sandra Hiie, Triin Niitoja ja Jaanus Saago Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

Muusikud rääkisid, et planeerivad koos uut ühisprojekti, kus lisaks laulule ja pillimängule teevad kaasa ka tuletantsijad. «Ma loodan, et selle uue projekti kava tuleb väga põnev,» lisas Niitoja.

Laulja lisas, et välisriigis elamine ja töötamine mõjus tema loometööle turgutavalt. «See aeg andis palju avastamisrõõmu, nii iseendale kui hingele,» rääkis Niitoja. Ta lisas, et see aeg oli hea inspiratsiooni saamise allikas ja andis selgust, mida täpsemalt elult tahta ja kuhu edasi suunduda.

Elmar LIVE stuudios esitatud loo pealkiri oli «Tahan rännata sinuga». «See lugu räägib seiklustest ja sõnum on see, et rännake ja avastage maailma,» lisas Niitoja.

Intervjuu Triin Niitojaga on järelkuulatav SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles