Elmari lastesaate juhid esinesid Kanal 2 telesaates «Õhtu!»

Raadio Elmar
Copy

Raadio Elmar lastesaate juhid Gustav ja Emili Pirk käisid külas Kanal 2 otsesaates «Õhtu!» ja katsetasid saatejuhi ametit ka telestuudios. 

Elmari lastesaate juhid Emili ja Gustav Pirk võtsid mõneks minutiks Kanal 2 telesaate «Õhtu!» juhtimise üle ja esitasid sedapuhku küsimusi hoopis kogenud saatejuhtidele Robert Roolile ning Jüri Butšakovile.

Üheksa aastane Emili uuris Robertilt ja Jürilt, kuidas neile meeldib istuda seekord saatekülaliste diivanil ja samal ajal vastata uurivatele küsimustele. «Väga veider on, kuid kuna teie olete siin, siis ma nii palju ei karda,» sõnas Butšakov humoorikalt.

Lapsed esitasid saate jooksul ka Jürile ning Roberile väljakutse, ehk panid mehed mängima noorte seas populaarset Jaapanist pärit mänguasja «kendamat».

Emili ja Gustav rääkisid muuhulgas oma eesolevatest plaanidest ja unistustest. «Mina sooviksin, et saatesse tuleks külla Kelly Sildaru. Tahan rääkida saates nii suurte kui väikeste inimestega,» sõnas Emili.

«Minu isiklik soov oleks praegu seda saate juhtimist jätkata. Kuid suureks saades soovin ma käia oma isa jälgedes. Nimelt, ta tegeleb puutööga ja see ala huvitab ka mind,» lisas Gustav oma tulevikuplaanide kohta.

«Mina tahan tulevikus jällegi oma ema jälgedes käia. Meie pere on seotud lillepoega. Minu vanaema töötas seal ja nüüd töötab seal minu ema. Ka mina tahan kunagi samas poes töötada,» avaldas Emili Pirk.

«Elmari lastesaade» on otse-eetris igal kolmapäeval kell 17.00-18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles