Mick ja Angeelia Pedaja loovad koos muusikat ja annavad ühise plaadiesitluskontserdi

Raadio Elmar
Copy
Foto: Madis Sinivee / Scanpix

Laupäeval, 5. oktoobril esitleb koosseis MIANG Telliskivi Loomelinnakus asuvas Fotografiska Tallinnas oma debüütalbumit «Life Of Patterns». 

MIANG on tänavu aastal sündinud indie-ambient koosseis, kus musitseerivad Mick ja Angeelia Pedaja. MIANG'i muusikaline kõlapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt kui ka elektroonilisse põimununa.

Muusikute debüütalbum «Life Of Patterns» ilmus selle aasta augustis, millel teevad kaasa ka keelpillikvartett Prezioso ning trummidel ja trompetil Aivar Surva.

Sel nädalal, 5. oktoobril esineb värske koosseis Fotografiskas, kus ühtlasi toimub toimub ka nende plaadi esitlus.

Mick Pedaja rääkis raadiole Elmar, miks ta otsustas koos abikaasaga ühise bändi luua. «Kuna me eksisteerime nagunii igapäevaselt koos, reisime ringi ja teeme ka muusikat koos, siis miks mitte luua ka ühine bänd. Me hakkasime mingi hetk koos looma ja tuli kokku piisavas koguses lugusid, et saime ka albumi välja anda,» rääkis ta.

Mick Pedaja avaldas ka, kuidas paari ühine looming sünnib. «Me eksperimenteerime ja paneme kihte muusikasse. Ma ei oskagi ise seda muusikat liigitada kuhugi, võibolla on see näiteks indie või elektroonika. Lisaks oleme ka mitmeid kultuure oma muusikas kokku seganud. Ta on selline huvitav kooslus,» sõnas mees.

Plaadiesitluskontserti õhtul avatakse uksed kell 21.00 ning eelsoojenduse teeb DJ Peeter Ehala (TIKS). Live kontsert algab kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles