Aasta popartist Liis Lemsalu: olen nii õnnelik nende nominatsioonide üle!

Raadio Elmar
Copy
Tallinn, 24.01.2020
Eesti Muusikaauhinnad 2020, Saku Suurhall.

Estonian Music Awards 2020.
Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Tallinn, 24.01.2020 Eesti Muusikaauhinnad 2020, Saku Suurhall. Estonian Music Awards 2020. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar Liis Lemsalu noppis Eesti Muusikaauhinnad 2020 galalt aasta popartisti tiitli. Muusik rääkis raadiole Elmar suurejoonelisest gala-show'st ja tänutundest, et oli nomineeritud aasta artist, aasta popartist ja aasta naisartist auhindadele.

«Ma olen õnnelik juba ainuüksi selle üle, et sain sel aastal olla mitmes kategoorias nomineeritud. Albumit ma ju välja ei andnud. Kuid uute reeglite kohaselt saab olla nomineeritud ka siis, kui oled teinud kolm lugu, seda ma olen tõepoolest ka teinud,» tunnistas Liis Lemsalu raadiole Elmar.

Lemsalu sõnul on žürii valik alati küllaltki keeruline. «Iga artist teeb ju nii palju tööd! Kuidas sa siis nüüd võrdled seda, kes kõige rohkem tegi. Mul on hea meel kõikide artistide üle, kes saavad tunnustatud. Kõik, kes on auhindade jagamisel nomineeritud, on kindlasti oma asja väärt,» lisas ta.

Lemsalu tegi hoogsa ning pilkepüüdva etteaste ka Eesti Muusikaauhindade kontserdilavalt. «Selline lava annab ikka nii palju võimalusi, juba ainuüksi tehnilises mõttes. See on see koht, kus artist saab ennast ka visuaalselt väljendada. Kui tavapärastel esinemistel on muusika see, mis räägib ja ehk veel mõned pisikesed lisaasjad, siis seda show'd on üles ehitatud lausa mitu kuud,» rääkis laulja oma esinemisest. 

Eesti Muusikaauhinnad 2020. Liis Lemsalu.
Eesti Muusikaauhinnad 2020. Liis Lemsalu. Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles