Sandra Vabarna uuest loost «Armasta mind»: see on loits ja ma tunnen, et see päriselt töötab

Raadio Elmar
Copy
Sandra Vabarna
Sandra Vabarna Foto: Elmo Riig

Ansamblil Trad-Attack! ilmus uue albumi pealt kolmas singel pealkirjaga «Armasta mind». Värske loo kohta rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis bändi liige Sandra Vabarna.

Sandra Vabarna rääkis, kuidas ta karantiiniperioodi sisustab. «Minu jaoks on kõige olulisem olla mentaalselt stabiilne. Teadmatus muidugi veidi kõigutab. Kuid tuleb pea ikkagi püsti hoida ja leida olukorrast nii palju positiivset kui võimalik,» lausus ta.

«Tunnetan, et hetkel on palju üleüldisemat emotsionaalset hoidmist. Olen seda täheldanud nii oma telefonikõnedes, sotsiaalmeedia vestlustes, kui ka e-mailides,» tunnistas muusik.

Vabarna rääkis uuest singlist «Armasta mind», mis on peagiilmuvalt albumilt kolmas avaldatud lugu. «Lugu sai Jalmari peas valmis 2018. aasta suvel. Koos Vaiko Eplikuga panime selle kokku möödunud aasta detsembris. Mõni laul valmib lausa viie minutiga, see lugu vajas rohkem aega,» sõnas ta.

Uue singli näol on tegemist loitsuga ja Vabarna tunnistas, et selle esitamisel seisab ta silmitsi aukartust äratava tundega. «Seal on ju mitu viisi, kuidas sa paned esitamisele oma emotsionaalse seisundi sisse. Tuleb jälgida, millele sa mõtled sel hetkel. Meie esimesel plaadil on loits «Kuukene», seda loitsu esitatakse siis, kui on vajad Kuult energiat ja tervist. Olen tundnud, et rasketel aegadel ma teengi seda. Ka see viimane lugu «Armasta mind» on tegelikult loits. Olin selle avastamisel nii üllatunud, et meie pärimusvaramus on armastuse loits. Mulle tundub, et sellel on vägi sees, kui oma mõte kaasa panna,» rääkis muusik.

Sandra Vabarna rääkis, kuidas nad said Vaiko Epliku oma loole tausta laulma. Kuula täispikka intervjuud SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles