Ingeril ilmus uus suvine singel: armusin autosse, millega videos sõita sain

Raadio Elmar
Copy

Inger esitles raadio Elmar hommikuprogrammis oma uut singlit «Playing Games». Muusik rääkis video filmimisest ja koostööst produtsent Karl-Ander Reismanniga.

Eesti Laulu konkursilt tuntust kogunud Ingeril ilmus uus suvine singel «Playing Games». Laul on kirjutatud koostöös Karl-Ander Reismanniga, kellega koos on sündinud ka laulja eelnevad singlid.

Ingeril jätkus oma manageri ja produtsendi Reismanni kohta vaid positiivseid sõnu. «Ta on väga toetav ja oleme koos hästi toimiv tiim. Ka loomingu osas oleme võrdsed partnerid. Uue singli puhul samuti, meie panus siia oli mõlema puhul sama palju. Kitarririff tuli Karl-Anderilt juba möödunud sügisel. Minult tuli Eesti Laulu finaali ajal sõnade idee. Produtseeris Karl-Ander,» mainis laulja.

Loole «Playing Games» valmis ka video. «Videovõtted kestsid kaks päeva ja ma nautisin seda protsessi väga. Sain sõita ameerika autoga, millel polnud katust, kogemus oli üliäge! Armusin sellesse autosse niivõrd, et tahan seda iseendale päriseks. Loodetavasti avaneb mul kunagi võimalus, mil saan taolise masina endale soetada,» sõnas Inger lootusrikkalt.

Uus lugu räägib armastusest kui mängust, mida sümboliseerivad muusikavideos mängukaardid. «Tõelise armastuse leidmine võib olla pikk retk ning vahel võib sinna teele sattuda takistusi ja tunnetega mängimist. Muusikavideos otsin mina seda armastust, kuid satun selle mängu ohvriks. Kõlaliselt on «Playing Games» kindlasti minu kõige kaasaegsem ja raadiolikum lugu ja ootan huviga, kuidas inimesed selle vastu võtavad,» kommenteeris Inger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles