Milline on parim koht ujumiseks, mõnusaim suvejook ning ilusaim suvelaul? Indrek Ventmann rääkis oma lemmikutest

Raadio Elmar
Copy
Indrek Ventmann
Indrek Ventmann Foto: Sander Ilvest

Raadio Elmar suvises päevaprogrammis oli külas muusik Indrek Ventmann. Rääkisime suvistest kõige-kõigematest. Ehk vaata järele, mis on Ventmanni lemmik suvegrilli toit, jook ja ujumiskoht!

Indrek Ventmann oskab Eestimaa suve nautida! Lisaks sellele, et ta esitles hiljuti oma värsket suvehitti «Kolm kuud päikest», jagas ta raadioeetris vihjeid oma südasuvistest lemmikutest. Tutvu siin:

  • Lemmik suvetemperatuur: õhk 26 °C ja vesi 21 °C, vesi peab alati keha jahutama!
  • Lemmik suvejook: alkoholivaba Mojito
  • Lemmik suvegrill: klassikaline äädika šašlõkk
  • Lemmik suvine ujumiskoht: Pühajärv
  • Läbi aegade lemmik suvelaul: Curly Strings «Kauges külas»

«Iga Eestimaa inimene tahab meie laiuskraadidele natuke rohkem päikest ja rõõmu - minu uus lugu sellest teemast räägibki. Usun, et see laul mõjub justkui päikese loitsuna,» märkis Ventmann uue suvehiti kohta, mille kaasautoriks on Allan Kasuk. 

«Oleme Allaniga dünaamiline duo. Eks ikka erimeelsusi tuleb ka meil ette, kuid töötame ikkagi ühise eesmärgi nimel. Antud suveloo ideeline pagas oli valmis juba tänavu veebruaris, tahtsime, et sellest tuleks mõnus suvine saatja. Kuid pärast koroonalainet on antud laulusõnad saavutanud veelgi sügavama tähenduse. Tekst ju soovitab nautida Eestimaa suve ning külastada kauneid kohalikke paiku. Eestis on märkimisväärselt palju ilusat, mida vaadata ja uudistada,» lisas Ventmann. 

Loo video on salvestatud Tartus ja vilksamisi on näha ka kaunis Emajõgi. «Kuna oleme Allaniga mõlemad Tartu poisid, siis mõtlesime, et miks mitte kasutada videos kohalikku kaunist sümbolit. Võtte käigus oli plaanis minna ka ujuma, kuid vesi oli liiga külm tol hetkel. Tuleb tunnistada, et armastame soojemaid temperatuure,» muigas Ventmann.

Kuigi muusik pidas parimaks suvelauluks Curlyde «Kauges külas», loodab ta siiski, et ka tema esitatud «Kolm kuud päikest» kunagi kellegi suvelugude listi jõuab. «Enda lugu on natuke tobe upitada ja välja hõisata...kuid ma siiralt loodan, et Parim Suvelaul 2020 saab olema «Kolm kuud päikest»,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles