Elmari muusikauudised

Raadio Elmar
Copy
Olav Ehala
Olav Ehala Foto: Peeter Langovits

Olav Ehala tähistab 70. sünnipäeva suure kontserdiga, Ott Lepland kogus kirikute heaks üle 4000 euro, Ivo Linna ja Supernova avaldasid singli ning üheskoos valmistatakse duettide albumit.

 Ott Lepland kogus kirikute heaks üle 4000 euro

Ott Lepland andis sel kuul erinevates Eestimaa kirikutes heategevuslikke kontserte. Raha koguti kirikute taastamiseks ja hingehoiuteenuste pakkumiseks. Kontsertsari kandis pealkirja "Taevas puutub maad" ja see viis Oti üheksasse Eestimaa kirikusse. Kõige rohkem oli publikut Kärdlas, kus kogunes muusikat nautima ligi 250 inimest. Piletitulu ja annetustena koguti kokku 4210 eurot.

Helilooja Olav Ehala tähistas 70. sünnipäeva

Helilooja Olav Ehala tähistas juulikuu viimasel päeval 70. sünnipäeva. Suur kontsert peetakse aga hoopis 28. septembril ja see saab toimuma Alexela Kontserdimajas. Kontserdi lavastajaks on Veiko Tubin, kes ühendab etenduses nii muusika, teatri kui ka filmi. Üles astuvad Collegium Musicale, Ellerhein, Hanna-Liina Võsa, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Pärnu Linnaorkester Kaspar Männi juhtimisel, Hele Kõrve, Sandra Uusberg, Andero Ermel, Indrek Ojari ja Mart Toome. Loomulikult astub lavale peategelane Olav Ehala ise ja koos temaga Toivo Unt, Lembit Saarsalu ja Toomas Rull.

Maria Stuart avaldas singli

Maria Stuart avaldas albumilt "Kollaaž" järgmise singli, mil pealkirjaks "Südasuvel". Laulu sõnad kirjutas Liana Zeigo, muusika lõid ühiselt Liana Zeigo, Ragnar Häide Margus Sekk, Hanna-Roosi Karro ja Ralf Erik Kollom. Kui leiate üles laulu "Südasuvel" video, siis selle autoriks on Rein Lepik.

Mariliis Jõgeva avaldas päikselise laulu.

Mariliis Jõgeva külastas Elmari hommikuprogrammi "Ärka, kaunis maa!" Külaskostiks oli kaasas värske suvine singel "Päikest täis". Loo kirjutas Mariliis koos Oliver Mazurtšakiga, kes oli samuti Elmaris kaasas ja videotõestust saate vaadata raadio Elmar Facebooki lehelt.

Marek Sadam ja Karl Madis lähevad koos kontsertreisile

Pärlid ja Bonsai- just sellist nime kannab kontserttuur, mis viib ühele lavale Marek Sadama ja Karl Madise. Muusikutest löövad kampa Martin Trudnikov ja Peter Põder. Mõnevõrra erilisemaks teeb tuuri fakt, et Marek ja Karl ei esita kordamööda enda ega ka mitte lavapartneri laule, vaid kõik lood esitatakse üheskoos. Lubatakse kontserte, mis on mahedad nagu augustiöö. Mõistagi räägitakse muusikapalade vahele lugusid elust ja armastusest. Kindlasti ootab nii esinejaid kui kuulajaid mõnigi üllatus. Väike turnee saab alguse viiendal augustil. Jätke siis meelde: pärlid ja bonsai. 

Ivo Linna ja Supernova koostöö jätkub

Ivo Linna ja ansambel Supernova jõudsid järjekordse singlini. Laul kannab pealkirja "Tark ei torma". Muusika autoriks Rainer Michelson ja sõnad Urmas Jaarmani sulest. Ivo on laulu pealkirja kommenteerides sõnanud, et just praegune olukord on ilmekalt tõestanud, et vanarahva tarkusel on kullakaal. Esimesed vihjed sellest muusikapalast ilmusid juba aprillikuus, kui Ivo viitas enda Instagrami lehel uue loo salvestamisele. Elmari hommikumeeskond andis sõna ka Rainerile, kes teatas, et singli "Tark ei torma" kirjutamisega tehti algust eelmise aasta detsembris, kuid kiiret ei olnud ja nii sai lugu avaldamisküpseks just nüüd. See pole veel kõik! Hetkel salvestatakse koos Ivoga duettide albumit, kus armastatud lauljaga saavad ühiselt musitseerida Lenna Kuurmaa, Tanel Padar, Ott lepland ja mõnedki teised muusikud. "Tark ei torma" on nüüdseks saanud ka video. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles