Saara Pius filmi «Jõulud džunglis» tunnusloost: Renārs Kaupersiga ma silmast silma ei kohtunudki

Raadio Elmar
Copy
Saara Pius.
Saara Pius. Foto: Tairo Lutter

Näitleja Saara Pius ning Läti laulja Renārs Kaupers avaldasid jõuludueti «Jõulusoov». Pius rääkis loo salvestusest ning filmivõtete meenutustest raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!». 

Värske laul «Jõulusoov» on koguperefilmi «Jõulud džunglis» tunnuslugu.  «Renārs Kaupersiga ma silmast silma ei kohtunudki. Suhtlesime praeguse olukorra tõttu vaid Zoom'i teel. Laul ise on kirjutatud Renārsi poolt ja Leelo Tungal tõlkis selle eestikeelseks. Mina lindistasin selle loo Eesti stuudios, samal ajal Renārs laulis Läti stuudios. Midagi rasket seal tegelikult ei olnud,» avaldas Saara Pius.

Näitleja meenutas raadio Elmar hommikuprogrammis Indoneesias toimunud filmivõtte perioodi. «See oli tõeliselt hullumeelne, kuum ja värviline aeg,» lisas Pius, kes ootas filmivõtete ajal oma teist last. 

«Olen filmi ka ise näinud ning nüüd vaadates tekkis tunne, et oleks nagu ise taas reisil käinud. See on hästi vahva ning seiklusrohke film, tegemist on tõeliselt armsa looga,» rääkis näitleja.

Pius lisas, et filmis on kõige olulisem fookus perega koosolemise teemadel. «Jõulud on ju tunnete aeg ja pere seejuures kõige olulisem. Mingis mõttes see film räägib ka sellest, et töö pole pühade ajal kõige tähtsam. Ka minule on jõuluperioodil kõige olulisem just perega koosveedetud aeg. Muidugi, ka hea toit ning piparkoogid on omal kohal, ehk kõik see hea klassika,» märkis ta. 

Milline on aga Saara jõulusoov? «Ma ei taha ühtegi kingitust. Ma soovin, et kõik oleksid terved....lisaks soovin, et see koroonaasi hajuks ning kaoks,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles