Karolin Kuusik: kevadmood toob dressid tänavatele

Raadio Elmar
Copy
Karolin Kuusik
Karolin Kuusik Foto: Aldo Järvsoo/TFW

Armastatud ja hinnatud stilist Karolin Kuusik rääkis saates «Manna ja Lenna», mis sel kevadel moes on. Loe ja saa teada, kas dressides linna minek tuleb kõne alla ja millised pükse on üle 15 aasta taas moelavadel näha!

Trende on nagu ikka hästi palju ja erinevaid  - kellelegi midagi peale ei suruta. Üks suundumus on Karolin Kuusikule küll silma jäänud ja see on seotud viirusega, mis meid aasta aega kummitanud on. Moebrändid on otsingute teel, sest pidulikke kleite enam ei osteta, kontoririiete müük kukub ja numbrid tuleb õigeks saada, nii näemegi tänaval järjest rohkem dressides kõndivaid inimesi. Üks asi on kodudressid, aga moeloojad on välja toonud dressikomplekte, millega sobibki koduseinte vahelt välja tänavale minna. Üks väike disaininõks võib muuta kogu komplekti eriliseks: olgu selleks värv, õlalõige või tasku. Inimesed on selle suuna hästi vastu võtnud, sest ollakse uue reaalsuse ja mugavusega harjutud.

Kes aga dressidest sugugi ei hooli, siis pükskostüüm ei kao veel kuhugi, vaid on naistemoes saanud uueks standardiks. Pintsakud olgu sel kevadel pigem kaherealised, sama kehtib mantlite kohta. Üldiselt valitsebki kaheksakümnendate tunnetus, sest fookuses on õlad: massimoes laiusesse, suurtel moelavadel kõrgusesse. Püksid, mis silueti määravad, on veel enamasti kitsad, kuid trendihoiatusena olgu ära märgitud ka madala värvliga püksid, mida kõrgmoes taas tutvustatakse. Kui julgust jagub, võib kevahooajal pluuside ja kleitidega näidata paljast selga.

Hittvärviks on endiselt roosa, sedapuhku beebiroosa, hästi hele, murtud, pastelne, mitte erk. Lumivalge, mis sobib kahjuks väga vähestele ja millesse tasub kriitiliselt suhtuda, on samuti kevadel 2021 moes, samuti kõik liivatoonid ja beežid.

Kappides kevadpuhastust tehes soovitab Karolin Kuusik alles jätta üks nii-öelda turvakleit, mis alati töötab. Olgu selleks siis klassikaline väike must kleit või põlvini valge, peaasi, et end ise hästi tunnete!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles